Sorrylah.Gemuk ni takda masa Depan!

Pernah kakak kedua aku kata, “Bulat, kau fikir betul-betul pasal badan kau ni. Kitorang ni at least tak pandai belajar, badan boleh buat kerja modelling dah tebal poket. Sorry lah but gemuk kau ni tak ada masa depan.”

"Parah, Parah! Memalukan Sangat ke Gemuk Ni?" Luahan Seorang Gadis Gemuk Yang Selalu Dipinggirkan Ibu dan Kakaknya

12tahun dah berlalu perbualan antara aku dan kakak. Tapi, kata-katanya menyebabkan aku tekad untuk membuktikan yang orang gemuk macam aku, ada masa depan.

Aku mula google pil kurus yang ada jual di pasaran pada setiap malam hari dan Aku cuba semua jenis pil, minuman, losen.

Aku masih ingat lagi, aku terpaksa suruh penjual tu pos kat rumah kawan aku sebab aku tak nak keluarga aku tahu. Kalau kakak-kakak aku tahu, kena gelaklah aku. HAHAHA

Sampai satu tahap tu, aku macam keracunan makanan. Iyalah.. macam2 jenis pil kurus aku bedal. Nasib baik tak arwah.

Tapi, itu semua tak melunturkan tekad yang dah aku buat. Aku ingat lagi, kali terakhir aku beli seluar.. saiz xda jual kat kedai.. aku pasrah.. sebab terpaksa tempah pakaian setiap tahun.

Pencarian selama 12tahun akhirnya berhasil

Alhamdulillah, pencarian ku akhirnya membuahkan hasil. Aku terjumpa 1 produk jenis kapsul yang mana dah ubah hidup aku 360darjah!

Aku dah makan Cleantox (kini Clean8) nak dekat seminggu.. Alhamdulillah masalah sembelit dah tak ada.. Berat pun dah kurang 4kg. Aku target nak capai berat ideal 56kg sebelum usia aku 29tahun..Maknanya aku kena teruskan untuk amal makan clean8 ni sampai berjaya.

Kalau korang pernah makan kapsul clean8 ni, bagitahula kat kengkawan korang.. bagus sesangat produk ni.. sure takkan menyesal punyalah!

Korang boleh lawat laman web dia kat bawah ni.

LINK

" Ok. Saya rasa ok. ada kesan.. Lebih mudah ke toilet. Setakat ini tiada kesan sampingan lain. Saya nak order 2 botol lagi."- Azlan
" Sebelum makan cleantox, berat 63 kg.. harini timbang dah kurang jadi 61kg.. Macam tak percaya.haha" - Nora

Produk ni 100% di Formulasi dari herba yang berkualiti & terpilih dan yang paling penting ada sijil KKM. Ini nombor KKM dia kalau korang nak semak (MAL 06061488T). Paling best. Clean8 ni juga di iktiraf oleh JAKIM. dan dikilangkan oleh kilang yang berstatus GMP.

1 Botol kapsul ni ada 60 biji, sehari 2x makan.. so cukup lah sebulan guna kalau beli 1 botol

CLEAN8 - Apa tu Clean8?

Clean8 digunakan secara tradisional untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut boroi, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus. Ia juga membantu anda untuk mendapatkan kulit yang halus mulus lagi gebu. So sesapa yang terasa diri boroi dan selalu di gelakkan kat rumah, pejabat, asrama tak kira tempat, korang wajib cuba produk ni.

CLEAN8 ni sangat handal dan membantu anda mengatasi masalah perut buncit, kerak usus, sembelit supaya anda tampil langsing dan korang boleh berjaya menurunkan berat badan sehingga ke tahap ideal!!!

Apa Kelebihan Clean8 ni?

- Menghilangkan toksik dalam badan
- Membersihkan kerak-kerak usus
- Melawaskan buang air besar
Selepas menggunakan Clean8 secara konsisten korang akan rasa:
- badan menjadi segar dan sihat
- mengelakkan dari sembelit serius
- mengelakkan dari penyakit berbahaya (kanser usus)
- kulit menjadi gebu & mulus
- membantu mengurangkan berat badan
- perut dah tak kedepan (boroi)

Panjang dah aku merapu ni.. Harga sebotol dalam RM100. Korang boleh cek laman web diorang kot kot ada bagi diskaun 50% hahaha..

Eh, sebelum aku terlupa, kalau korang dah cuba atau pernah cuba.. boleh share pengalaman korang jugak kat sini.. mana lah tau boleh bantu orang laen kurus sama... kannnn

Oklah.. sebelum tebabas lebih jauh.. aku akhiri coretan kali ni dengan ucapan selamat bejaya kuruskan badan dengan Clean8.. Hahaha

p/s : Klik sini kalau untuk baca lebih info pasal Clean8

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *